διευθυνση

Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 302, ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 2106803130

email

INFO@GENLAB.GR

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Αφού έχω διαβάσει και κατανοήσει πλήρως την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα της παρούσας ιστοσελίδας, συναινώ στην επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και των τυχόν ειδικών κατηγοριών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, για την υλοποίηση της αιτούμενης από εμένα ενέργειας - υπηρεσίας σύμφωνα με τις επιταγές του Κανονισμού (ΓΚΠΔ).

 Συναινώ ακόμα στην επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για την άμεση εμπορική προώθηση της εταιρείας συμπεριλαμβανομένης της αποστολής ενημερωτικού υλικού (φυλλαδίου, newsletter), της τηλεφωνικής επικοινωνίας, αποστολή email και τη λήψη διαφημιστικού υλικού τόσο με τα κλασικά όσο και με τα αυτοματοποιημένα συστήματα.

Πρόσβαση με Αυτοκίνητο

Το Genesis Genoma Lab βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας 302, στο ρεύμα ανόδου προς Κηφισιά, στο ύψος της οδού Παπανικολή, στο Χαλάνδρι (Σίδερα Χαλανδρίου). Αν έρθετε με το αυτοκίνητό σας, ο φύλακας του κτιρίου θα σας βοηθήσει με τη στάθμευση του οχήματός σας.

Πρόσβαση με ΜΜΜ

Εξυπηρετούν τα λεωφορεία Α7 με αφετηρία την οδό Στουρνάρη και 550 με αφετηρία στο Π. Φάληρο, μέχρι τη στάση Σίδερα.

Επίσης, το τρόλεϊ 19 με αφετηρία το Αρχαιολογικό Μουσείο, μέχρι τη στάση Παπανικολή (η γραμμή αυτή έχει σύνδεση με τον σταθμό μετρό Χαλάνδρι).